This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

“Soms moet ik mezelf in de arm knijpen”

Wat doet de opleiding Media en Entertainment Business (MEB) met jou? In Humans of MEB brengen we elke maand het verhaal van iemand uit de opleiding. Deze maand: Ine Walgrave (34). Studente uit het tweede jaar, moeder én ondernemer in spe.

“34 jaar oud  ben ik. Met een zoon van 12. Vorig jaar dacht ik: het is nu of nooit. Ik besloot weer te gaan studeren. Iedereen in mijn omgeving was razend enthousiast over mijn keuze voor Media en Entertainment Business. Echt iets voor jou, zeiden ze. Met een bang hartje of ik het wel zou kunnen begon ik in september 2016 aan mijn nieuwe avontuur. Een dik jaar later heb ik nog geen seconde spijt van mijn beslissing. Ik studeerde hard en had het wel moeilijk met een paar vakken, maar met een paar bijlessen en extra inzet slaagde ik voor mijn herexamens.”

Creative content designer

“Ondertussen ben ik aan de slag als Creatieve content designer in bijberoep. Ik heb al een paar fantastische opdrachten gekregen. Zo ontwerp ik een informatiebrochure in opdracht van het Havenhuis en de dienst Noodplanning van de provincie Antwerpen. Dit document zal intern gebruikt worden door iedereen die met de nationale veiligheid te maken heeft in België. Daarnaast ontwerp ik samen met mijn zus, die in haar derde jaar Interactive Multimedia Design bij Thomas More zit, de website voor een productiehuis. Deze stap zou ik nooit gezet hebben zonder MEB. De docenten stonden me hierin bij en gaven me het gevoel dat ik het kon. Soms moet ik mezelf echt in de arm knijpen omdat ik niet kan geloven dat dit me overkomt.”

Plezier

“Eindelijk heb ik iets gevonden wat ik graag doe, waar ik goed in ben en wat echt aanvoelt als mijn passie. Het is hard werken en puzzelen met school, werk en gezin maar ik heb er zoveel plezier in dat het dit zeker waard is.”

2017-12-18T14:00:24+00:00

Over de auteur:

Als kind gebeten door het televisievirus, jaag ik nu mijn droom achterna om iets te kunnen betekenen bij het uitwerken van een televisieprogramma. Woestijnvis rekent al op mij als logger voor verschillende producties en hieruit wil ik groeien naar een redactionele of productionele job met verschillende facetten waarin ik mij helemaal kan uitleven.

Een reactie

  1. Ine Walgrave 26 oktober 2017 om 21:30 - Antwoord

    Super! Bedankt voor dit mooie artikel. Vele groetjes Ine

Plaats een reactie