This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

De coolste werkplekken rond campus De Ham vind je hier

Heb je nood aan een leuke studeerplek of een werkplek die je kan inspireren in Mechelen? Hieronder vind je enkele leuke adresjes vlakbij campus De Ham waar je terechtkan.

Bar Marie

Bar Marie is gelegen aan de kantoren van Sanoma. De bar heeft hetzelfde doel als de tijdschriften die Sanoma Media uitgeeft: verhalen vertellen, inspireren en informeren. De bar is onderverdeeld in verschillende zones, zoals de verschillende rubrieken in een tijdschrift. Elke zone ziet er anders uit. Je kan dus bij het binnenkomen in wat voor soort omgeving je het liefst plaatsneemt.

In Bar Marie kan je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, maar ook voor een gezonde lunch of zoet dessert. Al hun gerechten worden bereid met lokale producten en oog voor duurzaamheid. Ze werken met kleine lokale leveranciers, hierdoor kennen ze de herkomst van het voedsel. Omdat ze enkel met verse lokale producten werken, is de kaart wel beperkt.

Stationsstraat 55
2800 Mechelen

Openingsuren
maandag tem vrijdag van 8u30 – 17u30
zat-, zon- en feestdagen gesloten

parkeren mogelijk op Sanoma site

www.barmarie.be

Sister Bean

Ontbijten, lunchen, koffiekletsen en rondhangen, je kan het allemaal in Sister Bean op de Mechelse Vismarkt. Bij Sister Bean kan je tijdens de week genieten van een à la carte ontbijt en lunch. In het weekend is er een huisgemaakt brunchbuffet tussen 9u en 14u30.

Voor de mensen met iets minder tijd is er een take away-assortiment. Je vindt er ook vegetarische, lactose- en glutenvrije gerechten, er is dus voor iedereen wat wils.

Bij Sister Bean dragen ze duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met biologische producten, gerecycleerde materialen en zelfbereide gerechten.

Vismarkt 26
2800 Mechelen

Openingsuren
maandag – vrijdag / 8u – 17u
zaterdag – zondag / 9u – 17u

http://www.sisterbean.be/

 

Expression

Expression is een koffie en aperobar met authentieke en verse producten. De koffiebar bevindt zich recht tegenover het station van Mechelen. Naast koffie staan er ook bagels, verse koffiekoeken, verschillende bieren en sterke drank op de kaart.

’s Ochtends ligt de focus op treinreizigers en werknemers van bedrijven in de buurt, ’s avonds dan weer op de werkende mens die wil aperitieven met collega’s. Expression wil aan zijn klanten een rustig onderkomen geven in de stationsbuurt. Gezelligheid is prioriteit.

Koning Albertplein 14
2800 Mechelen

Openingsuren:
maandag Gesloten
dinsdag/woensdag 09u00 tot 22u00
donderdag/vrijdag/zaterdag 09u00 tot 00u00
zondag 09u00 tot 20u00

https://www.facebook.com/ExpressionMechelen/

 

Seconddesk

Seconddesk is een coworkingplek voor freelancers en ondernemers die hun thuisbureau willen inruilen voor een gemeenschappelijke werkplek.

Seconddesk maakt deel uit van Artenova, de voormalige meubelzaak in de Hendrik Consciencestraat tegenover het Mechelse station waar vandaag heel wat Mechelse kunstenaars en creatieve ondernemers onderdak vinden.

Niemand heeft een vaste plaats. Je kiest een stoel en klapt je laptop open waar je wilt. De coworkingplek is opgetrokken rond een zeefdrukstudio en grafisch ontwerpbureau, en de flexwerkers kunnen meesurfen op de creatieve vibe die hier heerst.

Seconddeskers betalen 150 euro per maand en mogen in ruil onbeperkt (7 dagen op 7, 24/24u) gebruikmaken van de ruimte.

Inbegrepen in abonnement

  • badge voor permanente toegang gelijkvloers (waarborg 50 euro)
  • draadloos internet, elektriciteit, water en verwarming
  • tafels & stoelen in open-office omgeving
  • gebruik vergaderruimte / ontvangstruimte
  • lounge met magazines, koffie, thee…
  • zwart-wit printer, kladpapier, pennen en potloden…
  • gebruik atelier (exclusief verbruik materialen)
  • voordeeltarief bij het laten uitvoeren van zeefdrukwerk

Hendrik Consciencestraat 56
2800 Mechelen

http://cargocollective.com/seconddesk

2018-03-13T22:47:04+00:00

Over de auteur:

Plaats een reactie